Våren är äntligen här och det är dags att fira tillsammans! Styrelsen är glada att bjuda in er alla till en härlig vårfest den 11 maj. Det blir en dag fylld av gemenskap, skratt och goda smaker!

Datum: 11 maj 2024
Tid: Kl. 11:00
Plats: på gården mellan hus 3 och 4

Program
Grill: Boende bjuds på saftiga grillkorvar (kycklingkorvar) med tillbehör för att stilla hungern. Grillarna tänder vi kl 12:00

Loppis: Passa på att fynda eller sälja prylar på vår loppis! En perfekt chans att hitta något nytt eller ge gamla favoriter ett nytt hem. Loppisen är öppen för alla, så ta med ett bord eller en filt där du kan ställa ut dina ögonstenar.

Inbjudna gäster och sponsorer till vårfesten:

  • Stadsnätet kommer att närvara och presentera sig. Ta tillfället i akt att lära känna våra partners där och höra om vilka tjänster vi nyttjar via dem.
  • Mäklaren Amanda från Länsförsäkringar som har tagit på sig projektet att erbjuda våra hyresgäster att köpa sin lägenhet. Hon kommer att finnas närvarande för att svara på eventuella frågor från boende.

Gemensam städning: Vi har även införskaffat 5 st skräpplockare så att vi kan passa på att städa upp lite i vårt område. Var med och bidra till att göra vår gemensamma miljö ännu finare!

Kom och var med och skapa underbara minnen tillsammans med grannarna! Vi ser fram emot att fira våren med er.

Varmt välkomna!

Styrelsen i Brf Terränglöparen 9