Hej grannar!

Ni är härmed varmt välkomna till en trevlig och gemensam aktivitet på vår nya gård. Vi kommer att arrangera korvgrillning och loppis, vilket ger oss en chans att umgås, njuta av god mat och kanske hitta några spännande fynd.

Detaljer:
Datum: Lördagen den tredje juni
Tid: Kl. 12:00
Plats: Vid grillstationen på gården utanför port 53

Vi kommer att tända grillarna och servera läckra grillkorvar med bröd. För de som önskar finns även vegetariska korvar tillgängliga. Vi kommer att tillhandahålla senap, ketchup, saft och pappmuggar. Var och en får själv ta med eventuella tillbehör och drycker.

Under dagen kommer vi också att ha en loppis där du kan sälja eller byta saker med andra boende i föreningen. Ta med dig prylar du inte längre behöver, och kanske hittar du något som du verkligen vill ha!

Detta är en utmärkt möjlighet att träffa nya grannar, knyta kontakter och njuta av en härlig dag tillsammans. Vi ser fram emot att träffa er och göra detta till en minnesvärd händelse!

För loppisen behöver du ta med ett eget bord eller en filt där du kan sälja dina saker som du inte längre behöver. Du kan också ta med egna grillprodukter för att använda på den stationära gårdsgrillen. Vi har en grill för kyckling, en för vegetariska korvar och en för vanliga korvar.

Vi ser fram emot att fira sommaren tillsammans med er!

Vänliga hälsningar, Styrelsen

Bostadsrättsföreningen Terränglöparen 9

Ladda ner