Lite allmänt att tänka på under renoveringen!

 Vi vill börja med att tacka alla boende i Brf Terränglöparen 9 för all hjälp och förståelse ni har visat under renoveringens tid. Vi förstår att det kan vara besvärligt med avstängningar och nya anvisningar.

Vad händer nu?

Arbetet på gården och i garaget är i full gång. Som tidsplanen ser ut så beräknas arbetet som utförs av Byggmästargruppen på gården och i garaget vara färdigställt årsskiftet 2022-2023.

Ventilation i din/er lägenhet

Sista installationsarbetet påbörjas inom kort (avisering kommer om när) och det betyder att Vingner (ventilationsföretaget) kommer att behöva komma in i din/er lägenhet för injusteringar. Injusteringar sker 2-3 gånger/dag och varje besök tar allt mellan 1-10min åt gången.

När installationen är klar så blir det en standardlösning med en vit ruta runt ventilations donet som antingen är målad eller i plåt.

Viktigt att tänka på nu när vi har ett nytt och fint ventilationssystem som är utrustad med brandlarm är att rökning i alla lägenheter bör undvikas för att inta dra igång brandlarmet som då stänger ner ventilationen i alla hus, en säkerhetsåtgärd för alla som bor och vistas i föreningen.

Garage

Gångstråken flyttas i samband med att arbetet pågår det är därför viktigt att hålla uppsyn efter orangea pilar som visar vägen till just din port.

Det blir trång i garaget nu när vi har varit tvungna att anvisa er till den snart färdigställda delen och då är det extra viktigt att ställa/parkera bilen på angiven plats och inte där bilar ska mötas.

Infarten till garaget är enkelriktad så hjälp varandra och visa hänsyn när ni passerar in och ut i garaget.

Under v38 kommer gångstråken vid hus 1101 (portarna 11-29), 1102 (portarna 83-93), 1103 (portarna 73-81) att flytspacklas och alla gående hänvisas till gården istället för garaget.

Tvättstuga

Snart är renoveringen av tvättstugan klar och då påbörjar vi renoveringen av den andra tvättstugan som finns på Lötsjövägen 75. Vi ber er att vara vaksamma på när det blir dags (v40) att boka tvättider i den nyrenoverade tvättstugan som finns på Lötsjövägen 35.

Gård

För att slippa extrakostnader för föreningen/er så ber vi er att ta hänsyn till arbetet på gården och inte köra på tätskiktet då det blir förstört och arbetet + material måste göras om.

“Blue Door”

We are available at the ‘Blue Door’ to answer all questions regarding this information and other questions that you may have.

I garaget mellan uppgång 19 och 21 finns ”Blå Dörren” där kan boende få hjälp med frågor om boendet och fastigheten.

Öppettider:

  • Tisdag: 15:00-18:00
  • Torsdag: 09:00-12:00

Vardagar mellan 09.00 – 11.00 kan man ringa in på 010 – 222 14 00.

Uppdaterad information hittar ni lättast på www.brft9.se

 

 

 

 

 

 

 

Hälsningar från styrelsen och A200

Ladda ner